Upeat callunat ja muita syysistutuksia

Blogiyhteistyö Huiskula Oy:n kanssa.

Ihanat callunat ovat taas täällä! Jos olet lukenut postauksiani aiempina syksyinä, niin olet ehkä huomannut, ettei mene syksyä ilman punaisia callunoita. Tykkään paljon monista muistakin syyskasveista, niin kuin tässäkin postauksessa tulee ilmi, mutta punaiset callunat ovat ehdottomasti mun lemppareita.

Kuten aiemmimpinakin syksyinä, istutan callunoita parvekkeelle ja ruukkuihin talon edustalle. Mulla on tällä hetkellä parvekkeella vielä petuniat kukkimassa, joten sinne istutettavat callunat odottelevat vielä hetken koreissa ja tuovat jo kivasti väriä pihaan.

Pihaa koristamassa ennen parvekkeelle muuttoa.

Istutin aiemmin tänä syksynä kahteen ruukkuun monenlaisia syyskasveja (juttu täällä) ja annoin ne ystävälle tupaantuliaislahjaksi. Itsellenikin jäi juuri sopiva määrä kasveja täyttämään uudet ulkoruukkuni.

Mulla oli jo aiemmin hankittuna useita ulkoruukkuja, mutta nämä on ensimmäiset näin matalat ruukut. Tykkään näistä tosi paljon ja ne sopii mun mielestä just hyvin tällaisiin syksyisiin istutuksiin, missä on matalia kasveja, kuten koristekaalia ja hopealankaa.

Hopealanka etualalla.

Koristekaali.

Istutin toiseen ruukkuun kauniin Montgomery-muratin. Muratti kestää aika hyvin kylmääkin keliä ja mietinkin taas, että saisinkohan talvetettua sen ulkona. Sisätiloissa mä en ole murattia saanut selviämään, huoneilma on meillä varmastikin sille liian kuiva.

Montgomery-muratti.

Niin kiva saada uusia kasveja pihaan, kun useimmat kesäkukista alkavat jo olla nuukahtaneita. Taas on ihaltavaa!

Kuvat ©Amalian maailma-blogi 
Photos ©Amalian maailma blog
All Rights Reserved

10 Comments Lisää omasi

  1. Nadine G sanoo:

    Ihania syysistutuksia! Itselleni callunat ja muratti ovat yhtä kuin syksy. Onneksi on muitakin lajia, jotka kestävät kylmää. Muuten syksystä tulisi tosi tylsä.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos paljon! 🙂 Joo, valinnanvaraa on kyllä kivasti. Esim tuo hopealanka on tosi kaunista ja koristekaaleista tykkään. Niitä kun laittaa callunoiden sekaan, saa jo oikein näyttävän kokonaisuuden 🙂

      Liked by 1 henkilö

  2. Hienot istutukset! Callunat on kyllä ihania ja toimivia aina. Pitäisikin käydä ostamassa satsi… Minulla rötköttää vielä kesäkukat ruukuissa.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos paljon! 🙂 Callunat on kyllä varma valinta ❤ Mullakin on vielä kesäkukkia ruukuissa, osa jatkaa edelleen kukkimista!

      Tykkää

  3. Melissa L sanoo:

    Koeman näköiset istutukset. Kun ehtisi itsekin laittaa jotain kaunista istusta itselle.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos paljon! 🙂

      Tykkää

  4. jonna sanoo:

    Kauniita värejä kyllä =) Pian on itsellänikin parveke missä voisi jopa jotain kasvatella, tästä ideoita.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos! 🙂 Mahtavaa!

      Tykkää

  5. pioni sanoo:

    Callunoita pitää olla joka syksy väriä tuomassa!

    Liked by 1 henkilö

    1. Kyllä, ehdottomasti! 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti