Kukkaisiloa takatalveen

Blogiyhteistyö Huiskula Oy:n kanssa.

Tänne iski kunnon takatalvi! Lunta on pyryttänyt niin, että pelkäsin jo sinivuokkojen ihan lannistuneen. Uskon kuitenkin, että nousevat vielä täyteen kukoistukseensa, kunhan aurinko tulisi niitä taas kunnolla lämmittämään. Muutkaan pihan aikaiset kukkijat eivät ole vielä kevääseen heränneet, joten oli ihanaa saada Huiskulasta hurmaavia leikkokukkia tuomaan kevättuulahdusta kotiin.

Tein tällä kertaa asetelman Butterfly-jaloleinikeistä, isotähtiputkista ja eustomista. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Värit sopivat kivasti yhteen ja kokonaisuudesta tuli mun mielestä kauniin rustiikkinen.

Jaloleinikki Ranunculus Butterfly on mulle ihan uusi tuttavuus. Sen kukka on hyvin erilainen kuin tavallisen, muhkean kerroksellisen jaloleinikin. Butterflyn kukinnot ovat yksinkertaisia ja niiden terälehdissä on kauniisti hohtava pinta.

Butterfly-jaloleinikkejä on saatavilla useissa eri väreissä. Mä valitsin asetelmaani monisävyisten lisäksi myös muutaman raikkaan valkoisen leinikin.

Valkoinen Ranunculus Butterfly.

Eustomia hehkutin täällä jo aiemmin. Tähän asetelmaan valitsin niitä suloisen vaaleanpunaisena. Viimeksi jäi mainitsematta, että yhdessä eustoman varressa voi olla valtava määrä kukkia! Eustoma on tuoksuton, niin kuin tämän kimpun muutkin kukat. On ollut kiva huomata, että tuoksuttomia (tai lähes tuoksuttomia) leikkokukkia löytyy tosi hyvin!

Suloiset eustomat.

Isotähtiputken sievät viininpunasävyiset kukat tuovat asetelmaan luonnonkukkamaisuutta. En halunnut tällä kertaa tehdä tiivistä kimppua, vaan hieman rennommin rönsyilevän asetelman. Nämä kukat sopivat mun mielestä sellaiseen paremmin.

Pienikukkainen, mutta näyttävä isotähtiputki.

Se, miltä kukka-asetelma näyttää riippuu paljon ympäröivästä tilasta. Näiden kukkien sävyt istuvat aika kivasti olohuoneen väripalettiin.

Kevätkin taas muistutteli kuvaushetkellä itsestään, kun auringonsäteet pääsivät pilkahtelemaan paksun pilviseinän raoista. Eiköhän se ihan kohta suista lumipyryt tieltään!

Kuvat ©Amalian maailma-blogi 
Photos ©Amalian maailma blog
All Rights Reserved

2 Comments Lisää omasi

  1. Nadine G sanoo:

    Voi kun mä rakastan sun kukka-asetelmia! Onneksi tuli takatalvi, että saimme vielä nauttia niistä. Eli Huiskulalle tilaukseen viikottaiset kukat, kiitos! 😁

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos paljon!! ❤ Niitä on kyllä tosi kiva tehdäkin! 🙂

      Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s