No moi.

Täällä taas monta tuoksuherneen tainta myöhemmin! Kirjoitin ensimmäisen postaukseni vuosia sitten, kun aloittelin puutarhahommia. Oli tarkoitus pitää vähän niin kuin julkista puutarhapäiväkirjaa, mutta se sitten jäi. Etsin silloin tietoa esikasvatuksesta sun muusta ja huomasin, ettei selkeitä ohjeita oikein meinannut löytyä. Ajattelin, että jospa kirjoittelen ihan maailman nähtäväksi, niin ehkä joku viherpeukalon hommeleita aloitteleva voisi jutuistani hyötyäkin. Postauksia on kiva myöhemmin itsekin lueskella ja muistella mitä milloinkin on kasvateltu ja istuteltu. Bloggaaminen saattaisi myöskin toimia mukavan leppoisana verryttelykirjoittamisena, joten miksikäs ei. Kokeillaan ainakin. Mutta enpä jätäkään tätä pelkäksi puutarhablogiksi vaan laajennan kulmaa, en enempää enkä vähempää kuin koko maailmaan. Minun maailmaani. En nyt heti alkuun koe tarvetta rajata aihepiirejä mitenkään, ehkäpä jonkinlaista kirkastumista myöhemmin tapahtuu. Aloittelen sisustus- ja puutarhajutuilla. Ehkä vähän leivontaakin. Kaikenlaista kotoilua. Luonnon ihmeitä ja jonninjoutavaa höpinää.

Lämpöisesti tervetuloa!

Amalia

dav

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s