Uusia ihanuuksia pihaan

Kaupallinen yhteistyö Viherviisikko Oy:n kanssa. 

Kuten olen jo aiemmin täällä blogissa kertonut, en ole asunut tässä talossa vielä kovin kauaa ja keskeneräistä hommaa on edelleen paljon, niin sisällä kuin ulkonakin. Muutimme pikkukodista tähän isohkoon omakotitaloon, joten meillä ei ollut kovin paljoa huonekaluja ym. sisustustavaraa mukanamme. Muuton jälkeinen aika onkin mennyt paljolti sisätilojen parissa. Sopivien huonekalujen etsiskely on ollut yllättävän aikaa vievää puuhaa ja piha onkin jäänyt pahasti paitsioon. Mutta nyt lähes kalusteeton piha saa kaunista täytettä Viherviisikko Oy:n erittäin tervetulleista tuotteista.

Tuotteet saapuivat pihaan hyvin pakattuina ja olivat selvinneet kuljetuksesta kolhuitta.

Istutin muutama viikko sitten parvekkeen täyteen petunioita (niistä enemmän juttua täällä). Ja olihan niitä myös talon eteen saatava. Lähitaimimyymälästä löytyikin vielä aivan ihania vadelmanpunaisia riippapetunioita, mitkä sopivat hyvin yhteen parvekkeen aniliininpunaisten kanssa.

IMG_4660_1 (2)

Petunioiden lisäksi ostin kukkalaatikkoihin myös samoja punaisen sävyjä toistavia verbenoita, pari tummanviolettia loistosalviaa tuomaan syvempää sävyä ja korkeutta asetelmiin sekä kauniisti lamoavia muratteja (tässä kasvun vaiheessa jäävät vielä piiloon) sekä laventelin värisen tähtilobelian, mikä tuoksuu hurmaavalle!

Monisävyiset verbenat tuovat asetelmiin runsautta.

Tumman violetti loistosalvia tuo jykevämpää rakennetta asetelmiin ja laventelin värinen tähtilobelia raikastaa kivasti.

Koko kukkaporukka sulautuikin oikein mukavasti yhteen ja sain asetelmista kaivattua väriä etupihalle. Takapihan terassi jää nyt edelleen kesäkukkia vaille, sillä terassilaattojen puhdistaminen ja uudelleen asentaminen on vielä kesken. Syksymmällä kyllä keksin jotain kivaa sinnekin.

IMG_4628 (5)
Kukat saivat Viherviisikon puisesta kukkalaatikosta hyvä kodin. Petunian ja verbenan kasvutapa on niin lamoava, että minun piti täyttää laatikko lähes täyteen mullalla, joten laitoin pienet pahvinpalat estämään mullan valumisen ulos kahva-aukoista. (Parhaiten laatikko tietysti sopii isohkon ruukkukasvin laatikoksi, mutta halusin tehdä asetelmat kesäkukista ilman ruukkua.)

Kukkalaatikoita on saatavana valkoisena ja grafiitinharmaana (kuvat alla).

Puisissa kukkalaatikoissa on kantokahvat, joiden ansiosta ne sopivat hyvin myös muuhun käyttöön. Klapilaatikoiksi ne sopivat mielestäni erityisen hyvin tilavuutensa vuoksi. Talvella saa nyt enemmänkin puita kerralla sisälle lämmittelemään. Kätevää varsinkin silloin, kun takan lisäksi haluaa lämmittää myös saunan.

Kukkalaatikosta saa tilavan säilytyspaikan klapeille…

IMG_4454 (41)
…tai vaikkapa huoville, tyynyille ja vierastossuille.

IMG_4769 (2)Istuiminakin toimivat nuotiopaikalla hyvin, sen verran tukevilta vaikuttavat.

Etupihaa koristaa nyt myös suloinen tuulimylly! Se toimitettiin osissa, propelli ja jalat kiinnitetään itse.

IMG_4311 (21)
Tuulimyllyn osat ja kokoamisessa tarvittavat työkalut. Ruuvata voi ruuvinvääntimen sijaan tietysti meisselilläkin (tarvitaan torx-pää). (10 mm:n kiintoavaimia tarvitaan kuvasta poiketen kaksi, jotta toisella voi pitää vastaan.)

Tuulimylly sopii tyyliltään ja väriltään pihaan täydellisesti. Sen katon saa nostettua kätevästi pois ja ajattelin laittaa syksymmällä valoketjun tai led-kynttilöitä sen sisälle.

IMG_4691

IMG_4728 (5)
Tuulimylly, kuten kukkalaatikotkin, on valmistettu suomalaisesta puusta. Tuotteilla on myös avainlipputunnus.

Viherviisikko Oy:n verkkokauppaan pääset tästä. Käyhän kurkkaamassa, sieltä löytyy kaikkea muutakin ihanaa ja koodilla AMALIANMAAILMA saat 10% alennusta kasveista ja ruukuista heinäkuun ajan. (Alennus ei siis koske esittelemiäni tuotteita.)

Linkit tässä postauksessa esittelemiini Viherviisikon tuotteisiin:
Valkoinen kukkalaatikko
Grafiitinharmaa kukkalaatikko
Tuulimylly

(Mikäli tuotesivut eivät avaudu laitteellasi, näet kaikki puutarhakalusteet täällä.)

Tämän yhteistyön tiimoilta on luvassa lisää juttuja tänä kesänä, toivottavasti viihdyt postausten parissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s