Makuuhuoneen uudet kalusteet

Kaupallinen yhteistyö Huippukaluste.fi-verkkokaupan kanssa.

Makuuhuone oli yksi niistä tiloista, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle muuton jälkeen. Nyt asiaan onneksi tuli muutos ja makuuhuone on vihdoinkin viihtyisä, tunnelmallinen ja mikä parasta, siellä on ihanaa nukkua!

Ensimmäisen kerran tilasimme Huippukalusteelta huonekaluja yli kaksi vuotta sitten, kun etsimme ruokailuryhmää. Ihastuimme Acazia-malliston kalusteisiin ja tilasimmekin silloin ruokailuryhmän lisäksi paljon muutakin. Muutimme pienestä kodista tilavampaan ja tarvetta oli monenlaiselle huonekalulle. Päätöstä tilata Huippukalusteelta tuki sekin, että he toimittavat tuotteet kotipihaan kiinteään 30 euron hintaan*. Tilata voi siis kuinka paljon kalusteita tahansa kerralla tuohon toimitushintaan.

Acazia-kalusteet sopivat mielestäni chalet-tyylistä inspiraatiota saaneeseen kotiimme täydellisesti ja pidän siitä, että talossa on niiden myötä yhtenäinen sisustuslinja. Niinpä malliston huonekalut olivat luonteva valinta myös makuuhuoneeseen.

Lämpöistä ”chalet-talon” tunnelmaa.

Sängynpäädyn kauniit takorautakoristeet.

Sängyn päädyissä on kauniit takorautakoristeet ja valitsimme myös yöpöytävalikoimasta mallin, jossa on samantyyliset takorautagrillit. Mulla on hieman ”maskuliinisen” puoleinen, rouhea sisustustyyli ja nämä kalusteet vastaavat täydellisesti sitä visiota, mikä mulla on makuuhuoneen sisustuksen osalta ollut.

Yöpöydissä on juuri sopivasti säilytystilaa ja kauniit yksityiskohdat.

Acazia-huonekalut on valmistettu täyspuusta käsityönä, joten jokainen tuote on yksilöllinen. Tällaisten akaasiapuusta tehtyjen antiikkijäljitelmähuonekalujen ei ole tarkoitus olla täysin ”virheettömiä”, joten niissä saattaa olla värieroja ja pieniä halkeamiakin, mutta se kuuluu tällaisten tuotteiden luonteeseen ja mun mielestä vain lisää huonekalujen viehättävyyttä.

Makuuhuoneen uudet kalusteet ja patjat tulivat todella tarpeeseen. Vanha, liian kapea runkopatjasänky oli jo parhaat päivänsä nähnyt aikoja sitten, eikä meillä ollut huoneeseen sopivia yöpöytiäkään. Jämäkämpien patjojen hankinta oli edessä terveyssyistäkin, liian pehmeäksi löystynyt patja ei ollut hyväksi selälle ja vaikutti unen laatuun. Uudet patjat ovat nyt olleet pari kuukautta käytössä ja olemme olleet niihinkin erittäin tyytyväisiä.

On ilo tehdä blogiyhteistyötä yrityksen kanssa, jonka asiakkaana on ollut jo aiemmin ja jonka tuotteita ja palvelua on helppo suositella. Tilaukset verkkokaupassa ovat sujuneet aina moitteettomasti ja tuotteet on toimitettu nopeasti hyvin pakattuina. Kannattaa siis käydä tutustumassa Huippukalusteen verkkokauppaan täällä, sieltä löytyy laaja valikoima kalusteita ja muita sisustustuotteita niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Linkit postauksen tuotteisiin:
Acazia sänky**
Acazia yöpöytä nro 39
Royal joustinpatja
Basic Amor petauspatja

*Pohjois-Suomeen, postinumeroihin 95700-99999, pihaan toimitus maksaa 60 €. Ei toimitusta Ahvenanmaalle. Lue tarkemmat tiedot Huippukalusteen toimitusehdoista.

**Sängyt ehtivät jo loppua varastosta, mutta lisää pitäisi olla kevään aikana tulossa. Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä näet varastotilanteen ja ilmoitan myös Instagramissa, kun sänkyjä on taas saatavilla.

Edit. Sänkyjä on taas saatavilla!

Kuvat ©Amalian maailma-blogi 
Photos ©Amalian maailma blog
All Rights Reserved

12 Comments Lisää omasi

 1. Nadine G sanoo:

  Ihana ja tyylikäs kokonaisuus! Näyttää siltä, että nämä huonekalut on tehty teille tilauksesta.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos! ❤

   Tykkää

 2. Veli sanoo:

  Hienot väreihin ja tyyliin sopivat kalusteet. Mä tykkään myös makkarissa olevasta isosta ikkunapinta-alasta. Antaa hienosti lisää tilaa ja tunnelman kuin olisi luonnossa.
  Tuolla verkkokaupassa oli muuten Amalia niminen sohvaryhmä. Seuraavaksi sellainen:)

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos! 🙂 Joo iso ikkunapinta-ala on kyllä kiva, hyvä paikka ihailla maisemia ja seurailla lintuja ja oravia 🙂 Huomasin Amalia-sohvaryhmän, sehän sopis!

   Tykkää

 3. Tiina sanoo:

  Onpa ollut ihana yhteistyö. Todella upea ja siisti kokonaisuus!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos paljon! ❤

   Tykkää

 4. Sun koti on tosi kotoisan ja mukavan oloinen paikka. Sellainen paikka, jonne tulisin mielelläni kylään. Tuntisin varmasti oloni tervetulleeksi heti!
  Makuuhuone näyttää siltä, että siellä on helppo rauhoittua ja nukku hyvin. Miellyttävä tunnelma.

  https://www.lily.fi/blogit/i-dont-speak-polish/

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos paljon! ❤ Ja tervetuloa vaan, kun pandemiasta päästään! 🙂

   Tykkää

 5. Minullakin on ollut Acazia-sarjaa. Tykkään! Ihanan lämpöisiä ja rouheita huonekaluja.

  Liked by 1 henkilö

  1. Joo, ne kyllä tuo tosi lämmintä tunnelmaa 🙂

   Tykkää

 6. Nina sanoo:

  Ihana makkari!Lämmin ja kaunis tunnelma.Nuo intialaistyyppiset akaasiakalusteet eivain sovi yhtään tuohon mäntypaneeliin.Minullakin noita löytyy:(

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos kommentista! 🙂 Mä tykkään noista kalusteista tuossa huoneessa tosi paljon. Ihan valmis makkari ei vieläkään ole (teen uuden postauksen, kun on). Seinille tulee tummakehyksisiä tauluja/valokuvia ja ikkunaa vastapäätä olevalle hirsiseinälle peili tai ryijy/raanu 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s